Europeans for passion

14 programe, 96 projekte, 50 klientë ndër ta  ente publike dhe private,
mbi 100 bashkëpunëtorë.
Ajo që bëjmë nuk është thjesht një punë, është një pasion!

Cilët jemi

Që prej viti 2012 ne ofrojmë zgjidhje, metodologji dhe know-how për institucionet publike dhe private për hartimin, menaxhimin dhe monitorimin e programeve dhe projekteve të zhvillimit të territorit, veçanërisht ato të financuara nga Bashkimi Evropian. Ne jemi udhëheqës të këtij sektori  në Rajonin e Puglia-s.

Duke  bërë bashkë profesionistë të ndryshëm dhe të kualifikuar, ne i ndihmojmë klientët tanë të shfrytëzojnë mundësitë e rritjes dhe zhvillimit të ofruara instrumentat e programeve, të  cilët veprojnë në nivel rajonal, kombëtar, ndër-rajonal, ndërkombëtar, kryesisht në projektet e bashkëpunimit territorial  evropian / Interreg.

Le të  vemë në lëvizje të gjitha  energjitë krijuese dhe inovative të pranishme në territor për të bërë të mundur ndryshimin.

Falë kompentencave dhe përvojës së fituar, si dhe rrjetit të konsoliduar të marrëdhënieve të ndërtuara ndër vite, ne ofrojmë konsulencë  dhe akses në të gjitha linjat e financimit evropian, kombëtar dhe lokal, në të gjithë territorin kombëtar dhe nisjen e punës së projektimit në lidhje me nevojat specifike.

OPM është një kompani me certifikim të cilësisë: ISO 9001:2015, 37001:2016 dhe 30415:2021.

        

Shërbimet tona

Fundraising

Projektim

Menaxhim dhe sekretari

Raportim financiar

Komunikim dhe informim

Projektet

Projektet

Clientët

Clientët

Skuadra jonë

Giovanni Antelmi

Founder & CEO

Andrea Santoro

Partner & Financial Expert

Marta Colucci

Project Officer

Mariantonietta Pinto

Technical Expert

Gianni Calabrese

Project Officer

Antonella Laterza

Project Officer

Kristina Vidovic

Project Officer

Kontaktet

Orange Public Management srl

Telefono + 39 08311791822
Email info@orangepublicmanagement.it
PEC orangepublicmanagement@pec.it
NIPT 02336400748

Privacy Policy

Selia ligjore

Via Francesco De Sanctis, 84
72017 Ostuni (BR) – Italy

Selia operative

Via Tobia Semerano, sn
72017 Ostuni (BR) – Italy

Na ndiqni në